Tilbake

Kategori: Sceneliv

Grease – musikalen i bilder

Et fargesprakende show og full fart!

Musikalen Grease som er satt opp på Chateau Neuf er en energibombe av et show. Dyktige artister, scenisk storslått og masse energi!

En av verdens mest kjente musikaler som både er filmatisert og levd et langt liv på scener over hele verden. Nå i Norge, og vi fikk mulighet til å være med på premieren på Chateau Neuf onsdag 24. januar 2018. En produksjon fyllt av energi, fart og 50-tallets nostalgi. På scenen finner vi dyktige artister som Bjørnar Reime, Charlotte Brænna, Øyvind Blunck, Hilde Lyrån, Tarjei Sandvik Moe, Mari Haugen Smistad og mange, mange flere. Verdt et besøk! Her er en bildeserie, som vi håper rettferdiggjør det som skjer på scenen!

Les mer om produksjon her

Foto: © Kulturell.no / Erik Rastad

Erik Rastad Erik Rastad

Et relativt langt og energisk liv innenfor kulturen, med en hovedsti langs det frivillige musikklivet. For tiden består det kulturelle engasjement mye av å arrangere konserter, være korpspappa og styrearbeid ved en musikkfolkehøgskole – og skrive her.

Grease Norge

Grease Norge på Chateau Neuf
Premiere: 24. januar 2018

Nettsted:
http://www.greasenorge.no

Billetter på Ticketmaster:
http://bit.ly/2DFcq90

Grease – musikalen i bilder

Musikalen Grease som er satt opp på Chateau Neuf er en energibombe av et show. Dyktige artister, scenisk storslått og masse energi!


Musikkfellesskap i hundre år

Utenfor den reservebenken som ingen av oss har sittet på har vi diskutert om alle snakker korps, om korps er kult – og om spillegleden og fellesskapet. En hobby for livet.


Murmures des Murs – magisk illusjonsteater

«Det var magisk», sa 10-åringen. «I dag føler jeg meg kulturell», sa politikeren. «Forstod du hvordan de gjorde det?», sa 13-åringen. «Fantastisk», sa kulturkollegaen.


Forrige innlegg
Neste innlegg
hits