Tilbake

Kategori: Refleksjoner

Kulturell.no har nådd lokalpressen

Sandefjords Blad tar kulturen på pulsen

– Nytt nettsted for kulturoholikere, skriver Sandefjords Blad i dagens utgave. Veldig hyggelig, synes vi som står bak Kulturell.no.

Også lokalpressen begynner å oppdage Kulturell.no. I dagens utgave skriver journalist Flemming Hofmann Tveitan begeistret om nettstedet. Det synes vi som står bak er svært hyggelig.

Selv om vi nok ikke oppfatter oss selv som «kulturpersonligheter», så vil nok denne artikkelen gjør at enda flere oppdager Kulturell.no. Noen som garantert gjør at vi får et enda større engasjement og flere tilbakemeldinger på det vi skriver om.

Artikkelen er foreløpig kun tilgjengelig i papirutgaven, men vi kan jo håpe at den kommer på nett etterhvert, slik at du som ikke har tilgang til papirutgaven, kan lese det som Sandefjords blad skriver.

Lyst på jevnlig oppdatering fra Kulturell.no? Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden!

 

Fra Sandefjords blad, 11. desember 2015.

Fra Sandefjords blad, 11. desember 2015.

Morten Hagevik Morten Hagevik

Kulturkritiker og kommentator. Først og fremst glad i, og interessert i, alt som har prefikset samtid. Kulturpolitikk, musikk og musikkteater som spesialområde.

Gleden og sorgen

Tør du å åpne ditt hjerte når fremtiden kommer? Tør du å åpne hver dag som den er med et barnlig sinn?


Danse som Travolta

Det var fredag og det var diskotek. Gymsalen på skolen var pyntet med grovmasket fiskegarn og ballonger. Den hvite buksa med sleng og press var klar. I kveld skulle jeg danse som Travolta.


Climb ev´ry Mountain

Hun ble verdensstjerne i rollen som den smått irriterende Hyacint Bucket. Da hadde hun jobbet med musikkteater og TV i nesten 40 år.


Forrige innlegg
Neste innlegg
hits