Tilbake

Kategori: Refleksjoner

Kulturell.no har nådd lokalpressen

Sandefjords Blad tar kulturen på pulsen

– Nytt nettsted for kulturoholikere, skriver Sandefjords Blad i dagens utgave. Veldig hyggelig, synes vi som står bak Kulturell.no.

Også lokalpressen begynner å oppdage Kulturell.no. I dagens utgave skriver journalist Flemming Hofmann Tveitan begeistret om nettstedet. Det synes vi som står bak er svært hyggelig.

Selv om vi nok ikke oppfatter oss selv som «kulturpersonligheter», så vil nok denne artikkelen gjør at enda flere oppdager Kulturell.no. Noen som garantert gjør at vi får et enda større engasjement og flere tilbakemeldinger på det vi skriver om.

Artikkelen er foreløpig kun tilgjengelig i papirutgaven, men vi kan jo håpe at den kommer på nett etterhvert, slik at du som ikke har tilgang til papirutgaven, kan lese det som Sandefjords blad skriver.

Lyst på jevnlig oppdatering fra Kulturell.no? Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden!

 

Fra Sandefjords blad, 11. desember 2015.

Fra Sandefjords blad, 11. desember 2015.

Morten Hagevik Morten Hagevik

Kulturkritiker og kommentator. Først og fremst glad i, og interessert i, alt som har prefikset samtid. Kulturpolitikk, musikk og musikkteater som spesialområde.

Muta Muti?

Maestro Riccardo Muti går i sitt 80. år, og han hadde en av sine merkeligste opplevelser i hele sin yrkeskarriere 1. januar 2021. Foran seg: Et topptrimmet Wiener Philharmoniker. I salen: Ingen. Men bak skjermene satt vi i 90 land og fulgte konserten.


- Til å ta og føle på

Noen hevder at musikk er en abstrakt kunstform. Men lørdag kveld var den både til å ta og føle på.


Dette må du vite

Den dagen korpset ditt skal spille på NM. Det er den dagen det meste annet i livet ditt slutter å eksistere. Og om du har lyst til å prøve ut både nerver og stamina, så er NM noe for deg.


Forrige innlegg
Neste innlegg
hits