Tilbake

Kategori: Sceneliv

Nora Brockstedt er død

(1923–2015)

(1923–2015)

Nora Brockstedt sovnet stille inn torsdag kveld på Ullevål sykehus etter kort tids sykeleie, opplyser familien. Hun ble 92 år gammel og hadde sine nærmeste rundt seg. Det er NRK som melder dette.

Vi er mange som takker henne for alle gode musikalske minner i årenes løp: Hvem glemmer vel Tango for to, The Monn Keys – og ikke minst hennes nydelige jazzplater de senere år. Vi lyser fred ved Nora Brockstedts minne.

Dagsrevyens innslag

Fotograf: Nina Aldin Thune

Fotograf: Nina Aldin Thune

Morten Hagevik Morten Hagevik

Kulturkritiker og kommentator. Først og fremst glad i, og interessert i, alt som har prefikset samtid. Kulturpolitikk, musikk og musikkteater som spesialområde.

Muta Muti?

Maestro Riccardo Muti går i sitt 80. år, og han hadde en av sine merkeligste opplevelser i hele sin yrkeskarriere 1. januar 2021. Foran seg: Et topptrimmet Wiener Philharmoniker. I salen: Ingen. Men bak skjermene satt vi i 90 land og fulgte konserten.


- Til å ta og føle på

Noen hevder at musikk er en abstrakt kunstform. Men lørdag kveld var den både til å ta og føle på.


Dette må du vite

Den dagen korpset ditt skal spille på NM. Det er den dagen det meste annet i livet ditt slutter å eksistere. Og om du har lyst til å prøve ut både nerver og stamina, så er NM noe for deg.


Forrige innlegg
Neste innlegg
hits